2017. július 25., kedd

Nyugtalanság III.


A fájdalmai tovább erősödtek, pedig Ernesztina elvesztése lelkének csak kisebb darabját emésztette fel. Sokáig félt, hogy minden kapcsolatában a lányt fogja keresni.
Meglepődött, nem így történt. Anikó szőkesége mindent feledtetett vele. Szerelmes lett, ajnározta a lányt, bár barátai - akkor még azt hitte vannak barátai - óvták Anikótól. Azt mindenki elismerte, hogy a lány szép, sőt ő viszi a pálmát a korábbi barátnői közül. Akiket nem vakított el a szerelem, azt is látták, hogy Anikóban nem lobog ugyanolyan hőfokon a tűz, mint barátjukban. Még Anikó barátnőjének, Zoénak a figyelmeztetését sem vette komolyan. Hamarosan egy házibulin, ahova külön érkeztek,  kiderült Anikó nagyvonalúan osztogatta magát bárkinek. Amint megpillantotta a vágyott szerelmét, a házigazda alatt, úgy érezte lelkének újabb részét vágták ki belőle. Nem szólt senkihez, hullamerevre itta magát. Másnap a dühtől vezérelve, teleokádta a vendéglátó nappaliját. Dőlt belőle a piaszag, amit tetézett a gyomrából feltörő hányadék utóíze. Tíz órakor Zoé segítségével kiüresedve elsőként távozott a buliból. Többet nem látta Anikót és a házigazdát sem. Hetekig nem találta sehol a helyét, már egy hónap is bőven eltelt az este után, amikor Zoé megkereste. Találkoztak és hosszan beszélgettek. Zoé nyíltan elmondta, amit addig csak jelzett, Anikó annyira túlfűtött volt szexuálisan, hogy minden férfit meg akart kapni. A trófea számított neki, ha valaki megvolt, akkor lépett is tovább.
Zoéval a beszélgetés után egyre gyakrabban találkoztak. Hetek kellettek, mire rádöbbent Zoé, nem sajnálatból pátyolgatta. Lassan, de biztosan építette fel ismét önmagát a lány segítségével. Soha nem lett már az önfeledt ifjú, megkérgesedett belül. Elkezdte falakkal körbevenni magát, elbujdosott a világ elől. Zoé próbálta kimozdítani a melankóliából, de nem volt a birtokában a tudásnak, hogy kifelé fordítsa az érdeklődését.     


#nyugtalansag         

NYUGTALANSÁG II.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése