2017. augusztus 8., kedd

Nyugtalanság V.

A strandon kabinjegyet kért kamaszos izgalommal vezette Zoét az öltözőkabinokhoz. Megkérdezte a lányt egyedül akar-e átöltözni. Zoé válaszul megcsókolta és betuszkolta a kabinba.
Gyorsan, remegő kézzel vetkőztették egymást, miközben a csókot se hagyták abba. Amit nem látott a szemük, azt érezte a kezük, a fantáziájuk pedig kiszínezte érzékszerveiktől kapott impulzusokat. A kabinosnak köszönhető, hogy nem fejezték be, amit elkezdtek. Amikor már harmadszor sétált el - kulcsait zörgetve - a kabinjuk előtt megálljt parancsoltak vágyaiknak. Kézen fogva futásnak beillő sietséggel igyekeztek a medencébe. A víz azonban nem volt annyira hideg, hogy lohasztotta volna a vágyukat. A férfi hosszú csapásokkal szelte a vizet, minden második fordulónál beérte a lányt, aki tágra nyílt szemmel nézte őt. Megölelte Zoét és a víz alatt simogatta a kerek fenekét, amikor úgy érezte, hogy senki sem figyeli őket meg-megérintette a lány melleit, aki nem tiltakozott, sőt inkább felsőtestét előre tolva felkínálta ikreit a férfinak. Nem tudtak betelni egymással, Zoé is többször megérintette a férfi erősen karakteres merevedését. Akkor, ha ketten lettek volna, biztos beteljesedett volna az aktusuk. Így azonban csak egy végletekig hajszolt lüktető kívánás marad bennük. A záróra közeledtével ismét együtt mentek be a kabinba, hogy még hazaindulás előtt láthassák egymást ruhátlanul. Azokban a percekben, amíg anyaszült meztelen álltak és szemükkel szinte felfalták a másikat, egy percre sem jutott eszükbe, hogy felöltözve mennyivel izgatóbb tud lenni az emberi test látványa. Nem érintették meg egymást, mert tartottak tőle, hogy csak bonyodalmakat okoznának. Inkább igyekeztek felöltözni, hogy a férfi lakásán beteljesedjék a vágyuk. Hazafelé az úton nem siettek a férfi bekapcsolta a cd lejátszót és a kocsit betöltötte John Mayall & The Bluesbreakers So Many Roads hangja, amit a többi jól ismert szám követett. A blues még tovább korbácsolta érzékeiket. A férfi lakásától már csak két sarokra voltak, amikor megszólalt Zoé telefonja. A lány gyorsan elnémította, ám a varázslat megtört és a vibrálás megszűnt. A férfiban a bizalmatlanság ördöge munkálkodott, a lány pedig nem akarta megnézni a telefonját, mert tudta ki kereste. Zoé hangja élesen csengett, amikor kérte a férfit vigye haza. A férfi szótlanul bólintott. Lassan megfordult az úton és elkezdett távolodni a lakásától és Zoétól. Mikor a lány kiszállt az autóból, köszönéskor egy rosszul sikerült baráti puszinál többre nem futotta.  

2 megjegyzés:

  1. Keserédesre sikerült ez a találkozás, nem igazán akar összejönni ez az egymásra találás. Megint úgy váltak el egymástól, hogy a talán leomlott fal is visszaépülni látszik.

    VálaszTörlés
  2. ;-) Egyszer minden bekövetkezik

    VálaszTörlés