2017. szeptember 2., szombat

Nyugtalanság VII.

A kivárás feszültsége zaklatottá tette a napjaikat. A véletlennek köszönhették, hogy összefutottak egy koncerten. Mindketten a színpad közelében csápoltak, amikor a férfi észrevette Zoét.
A lány karnyújtásnyira állt tőle, egy laza fehér pólót és egy combközépig érő könnyű, bő szoknyát viselt. A férfi hagyta a zene ütemére sodródni magát Zoé felé. A lány megérezhette a figyelő tekintetét, mert hirtelen megfordult, egyenest az őt figyelő szemébe nézett. A pillantásuk összekapcsolódásakor Zoé érezte, hogy a szíve elfelejtett dobbanni, a férfi éppen akkor ért oda és ölelte magához a lányt, amikor annak lábai már nem tudták megtartani. Nem szóltak csak álltak összekapaszkodva a zene olyan hangos volt, hogy bármilyen beszélgetés értelmét vesztette. Nem engedték el egymást, mint két hajótörött, akiket együtt vetett partra a tenger, úgy vigyázták egymást. A szótlanságuk beszédesebb volt bármely hosszú párbeszédnél. A férfi érezte, hogy a lány reszket és könnyei átitatták az ingét. Bal kezével szorosan tartotta Zoét, a jobbal pedig az állát fogta meg, maga felé fordította az arcát, ajkaik összeértek, minden bánatukat, örömüket belecsókolták a másikba. A koncert végéig nem is engedték el egymást. Gyalog indultak a belváros felé, nem beszéltek csak örültek egymásnak. Mindketten tudták, hogy amit pár hónapja kihagytak, azt aznap éjjel be fogják pótolni. Felmentek a férfi lakásába, nem kapcsolták fel az előszobai lámpát, a telihold ezüstös fényével beragyogta a lakást. A férfi hátulról átölelte Zoét, miközben a nyakát csókolta, a jobb kezét becsúsztatta a lány pólója alá és simogatni kezdte a mellét. Zoé halkan nyögdécselve pucsított, hogy minél jobban érezze a férfi keménységét, amire már régen vágyott. Lassan kapkodás nélkül haladtak a szoba felé, ahol a franciaágy hívogatóan kínálta magát. Megálltak az ágy előtt, a férfi bal keze Zoé combját simogatva haladt egyre feljebb. A bő szoknyának köszönhetően zavartalanul kényeztethette a lányt, aki nem tudta, hogy a pucsítást folytatva izgassa a férfit és magát, vagy adja meg magát a kéznek, amely a combját simogatva közelített az öléhez. Hirtelen megfordult és szembe került a férfival, aki tovább kényeztette a melleit és a fenekét simogatva magához húzta Zoét. A lány előbb szorosan hozzábújt, majd a vágytól remegő kézzel kigombolta a férfi nadrágját és lehúzta a farmer cipzárját. Cserébe a férfi egy gyors mozdulattal megszabadította a pólójától és a szoknya sem sokáig maradt a lány derekán. Zoé ott állt előtte egy tangában, ami már teljesen átnedvesedett. A lány sejtette, hogy valami csoda következik, a vágyát nem tudta uralni. Lassan leereszkedett az ágyra miközben lehúzta a férfi farmerjét, amit a bokszeralsó követett. A férfi felkapta Zoét és lefektette az ágyra. Körbe csókolta a melleit, mialatt megszabadította a tangájától. Mindketten anyaszült meztelenek voltak, a férfi felkönyökölt és úgy gyönyörködött a lányban. Zoé vágyakozva kinyújtotta a karjait és lehúzta a férfit magára, miközben a fülébe súgta: GYERE, AKAROM. 

A férfi lassan ráfordult a lányra, nem kapkodta el a behatolást. Az együttlétük minden pillanatát ki akarta élvezni. Zoé nem csukta be a szemét, nézte a férfi arcát, amint tökéletes átéléssel kényeztette. Mikor már teljesen kitöltötte Zoét, megállt nem mozdult. A lány belülről lüktetve szorította össze hüvelyét, amennyire a férfi méretes farka engedte. Eltelt vagy tízperc mire a férfi megmozdult és elkezdett ki-be mozogni. Csatakosan ziháltak már, amikor Zoé kicsúsztatta magából a férfit, aki megérezte, hogy a lány akar felül lenni. Hátára fordult, vágyakozva várta, amíg Zoé lassan beleereszkedik a férfiasságába. A lány egyre gyorsabban lovagolta meg a férfit, majd hirtelen lemerevedett, szemei kikerekedtek. Addig nézték egymást, amíg a látásuk elhomályosult és a lány sikolyát a férfi elégedett morgása kísérte. Zoé kielégülten ernyed el a férfin, nem mozdultak csak figyelték a testük utórezgéseit. Egymás karjában aludtak bele a hajnalba.
Reggel Zoé arra ébredt, hogy kiskanál - nagykanál pózban ismét érezte a férfi keménységét. Boldogság áradt szét benne, bizonyosságot kapott, hogy a férfi továbbra is változatlanul kívánta. Kicsit fészkelődött, mire az ébredő férfiasság nekifeszült a fenekének. A férfi lágyan belecsókolt a vállgödrébe, miközben a kezei elindultak újabb felfedező útjukra. Az ablakon beleselkedő napsugarak fényében a férfi csodálattal nézte a lány nyakán a pihéket. A csípőjének lágyvonalát simogatta az egyik kezével, míg a másikkal Zoé mellbimbóját morzsolgatta. A lány sem maradt tétlen kezével hátranyúlt és simogatni kezdte az egyre keményebb férfiasságot. Mikor vágyuk már visszafordíthatatlanná fokozódott lassan bejáratához illesztette és annyira hátratolta a fenekét, hogy a kapu kitárult és befogadta a vendéget. Nem siettek, hosszan és lassan szeretkeztek. Előbb a férfi ért a csúcsra, de kezével segített, hogy Zoé is felérjen mellé. Úgy aludtak el, hogy még benne volt a lányban. 

5 megjegyzés:

 1. Ez gyönyörű, érzéki egymásra találás volt.

  VálaszTörlés
 2. Nagyon tetszik a közepén az a rajzos kép. Finom, de mégis erőt sugárzó, érzéki megjelenítés, illik nagyon a történetbe.

  VálaszTörlés
 3. Nagyon tetszik a közepén az a rajzos kép. Finom, de mégis erőt sugárzó, érzéki megjelenítés, illik nagyon a történetbe.

  VálaszTörlés
 4. Ez gyönyörű, érzéki egymásra találás volt.

  VálaszTörlés