2017. szeptember 5., kedd

Nyugtalanság VIII.

Nem akartak felkelni az ágyból, ám a gyomruk jelezte, hogy a szerelmeskedésben elégetett energiát ideje lesz pótolni.
- Mit ennél - kérdezte a férfi, miközben nagyot nyújtózva csókot adott a lánynak.

- Még nem tudom előbb egy kávét innék és lezuhanyoznék - válaszolta Zoé és viszonozta a férfi csókját. 

A férfi kikászálódott az ágyból, nem vett magára semmit meztelen indult a konyhába, elkészíteni a kávékat.

- Kapok törülközőt? - kiáltotta a lány elindulva a fürdőszobába.

- Persze majd beviszem, kezdj el zuhanyozni - válaszolta jókedvűen a férfi. 

Zoé belépve a zuhanyzóba, beállította a vizet és előre hajolt, fejét a zuhany alá tartotta. Várt, hogy teljesen átvizesedjen a haja. A víz lefolyt az arcán és a mellei között. Lenyúlt a samponért és elkezdte mosni a haját. Hamarosan érezte a férfi kezét a vállán.

- Hmm – mormolta a lány és nekifeszítette hátát a férfi kisportolt mellkasának, aki végig simogatta vállát és hátát, kezét megpihentette a lány karján. Zoé érezte a férfi keményedését. Huncutul megriszálta a fenekét. A férfi mosolyogva körbe simogatta a lány testét és kezei Zoé melleinél álltak meg. Játékosan megcsiklandozta a lány oldalát, és közben ujjai elérték a mellbimbóit, amik már keményen meredeztek akár az érett málnaszemek. A férfi morzsolgatni kezdte a pirosló gyümölcsöket, szájával végig simogatta a lány nyakát és a fülébe harapott. Zoé megfordult és szájuk összetalálkozott. Amikor ajkaik szétváltak a lány megjegyezte, bár fantasztikus a zuhany alatt is kényeztetni egymást, de jó lenne már egy kis kávét kóstolni.

- Azt hiszem, az éjszaka megtaláltuk egymást. Szeretném elmesélni neked az otthoni helyzetem, de még nem vagyok teljesen ébren, igyuk meg a kávénkat! - fordította komolyra a szót Zoé.

– Nem bánom, de ígérd meg, hogy nem rontod el a mai napunkat! – egyezett bele vonakodva a kérésbe a férfi.

- Miért gondolod, hogy el akarom rontani a napunkat? - kérdezte csodálkozva Zoé, majd kicsit határozottabban kijelentette - Amikor az emberek nem beszélik meg a köztük lévő feszültség okát, akkor a kapcsolat vakvágányra fut, hiába jó a szex közöttük.

– Hát a szexre nem lehet panasz – mosolyodott el a férfi – talán igazad van, bár az éjszaka után még csak újabb vágyat érzek és nem feszültséget – mondta a miközben magához húzta a lányt és megcsókolta.

– Egyelőre nem panaszkodom én sem a szex miatt – jelentette ki Zoé pajkos mosollyal – viszont a kiszolgálással elégedetlen vagyok, már egy órája várom a kávét – incselkedett a lány. 

A férfi játékosan a fenekére paskolt a lánynak, majd meghajolt előtte és elvonult a konyhába a kávéért.

A lány igyekezett összeszedni a gondolatait. Tudta nem lesz könnyű beszélni a családjáról, de nem akarta, hogy újabb hosszú szünetet tartsanak, amiért a férfi sértve érzi magát. Inkább a kínos családtörténet elbeszélése mellett döntött.

– Mit kérsz a kávéba, tejet vagy tejszínt és cukrot? - hallotta meg a férfi kérdését Zoé.

– Dupla kávét egy csöpp tejjel és egy pici cukorral – válaszolta a lány.

Egy perc sem telt el és már érkezett a kávé tálcán gőzölögve, betöltve a levegőt illatával. Elvette a poharat és körbe nézett, hova üljön le. A férfi egy ugrással az ágyba vetette magát, felpolcolta a párnákat.

– Hercegnőm… - hívta a lányt maga mellé. Zoé elfoglalta a felkínált helyet, befészkelte magát és aprót kortyolt a kávéból.

- Ez életmentő most – jelentette ki és dobott egy puszit a férfinak.

– Ennyivel nem úszod meg a köszönömöt – válaszolt a férfi széles mosollyal a lány fejére adva egy puszit.

- Nem akarok megúszni semmit – tiltakozott Zoé - csak nehogy te akarj elmenekülni, ha elkezdek mesélni – adott hangot félelmének.

– Mi a fene titkod van, amitől ennyire félsz? – dörmögte lehajtott fejjel a férfi.
    4 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszett. Szép reggeli, ébredés utáni évődős, bensőséges kapcsolatnak lehettünk tanúi. Nyugodtak, nem feszélyezi őket a másnap reggel kínossága. Bizalmas, közeli kapcsolatra utaló a magatartásuk. Zoé szeretné ezt megőrizni, mégis úgy érzi, hogy el kell mondania a múltjával összefüggő dolgokat, és csak reménykedni mer benne, hogy ez nem fog megváltoztatni semmit köztük. Kiváncsian várom a folytatást.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, hogy olvashattam!😃

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, hogy olvashattam!😃

    VálaszTörlés