2017. szeptember 30., szombat

Nyugtalanság X.

A késői reggeli és az ebéd egybeköltve finom és kiadós volt. Levezetendő egy kicsit sétáltak a Dunaparton, közömbös dolgokról beszélgettek. Érezték Zoé mondandója megköveteli az intim környezetet. Kisétáltak a Margit-szigetre, ahol leültek a rakparti lépcsőre és nézték a kajakosokat és a kishajókat, amint szelték a habokat. Igazi feltöltődést adott nekik a kora délután. Észrevették a Buda felől közeledő sötét felhőket, összeszedték magukat és elindultak a férfi lakása felé.
Nem jártak messze a céljuktól, amikor leszakadt az ég. Meleg langyos eső előbb csak felverte az utcák porát, majd mintha dézsából öntötték volna rákezdett az égi áldás. Zoé élvezte a langymeleg esőt, arcát az égre emelte és becsukott szemmel engedte, hogy a lezúduló csapadék bőrig áztassa. A férfi csodálta a lányt, aki szinte felkínálta magát az esőnek. Zoé a férfi nyakába ugrott, ölelte, kacagott és a fülébe csókolt. A lány jó kedve megérintette a férfit, aki felemelte a földről Zoét és forogni kezdett vele az eső áztatta aszfalton, majd kéz a kézben futottak hazáig. Már az előszobában ledobálták a vizes ruháikat. Gyorsan a fürdőbe mentek és hosszan áztatták magukat a langyos permetben, lemosták egymást majd egy-egy fürdőlepedőbe burkolódzva bevetették magukat az ágyba. A férfi magához ölelte Zoét a fülét csókolgatta, amíg a lány sóhajtásait nem hallotta. A szeretkezésüket hosszúra nyújtották, a férfi ízlelgette a lányt, keresve az erogén zónáit. Zoé visszajelzései egyértelműek és hangosak voltak. A beteljesedés váratlanul óriási sikollyal érkezett, amely csak lassan csillapult és örömkönnyekkel zárult. Egyikük sem mozdult, a férfi gondolatait az elégedettség járta át, amiért a lányt sikerült hangos orgazmushoz juttatni. A lány gondolatai visszakanyarodtak a félbe hagyott történetéhez. A kielégültséget lassan elnyomta a félelme, nem akarta elveszíteni a férfit, de hazudni sem akart korábbi életéről.    
Zoé felpolcolta a párnákat, hátát nekitámasztotta, lábait felhúzta, keresztbe rakta és átkarolta. Zárkózottságával jelezve a férfinak, hogy a történet és nem a szeretkezés folytatása következik.

– Anikó mellett tényleg nehéz volt érvényesülni, de sokat lehetett tanulni – folytatta a történetét a lány – Elhatároztam, hogy megtanulom és kiismerem a testem. Ám elköteleződni még a legrövidebb időre sem voltam hajlandó. Amikor az aktuális partneremmel túl voltunk az első aktuson, többé már nem érdekelt, azon voltam, hogy minél előbb megszabaduljak tőle. Úgy gondoltam, az első szexbe még mindenki belead mindent, igyekszik a másik kedvében járni. Így kaphatok a legtöbbet a partnereimtől.

– Egyáltalán nem hiányzott, hogy hosszabb kapcsolatod legyen – kérdezte a férfi.  

– Nem – vágta rá határozottan Zoé – ezek a kapcsolatok nem két emberről szóltak, hanem rólam, az én szexualitásom felfedezéséről. Nem kerestem a szerelmet, csak a szexet, abból viszont mindegyik érdekelt. Tudod, a perverzió mindenkinek mást jelent.

– Neked mi fér bele a szexbe, mielőtt perverziónak nyilvánítod – kíváncsiskodott csillogó szemmel a férfi.

– Több mint gondolnád, ha türelmes leszel rávezetjük egymást a vágyainkra – mosolyodott el Zoé – talán egyszer kikötözlek, de a vér már nem fér bele és a fojtogatás sem – kacagott fel a lány. A férfi ízlelgette a kimondott szavakat, de nem igazán talált kivetni valót bennük. Az ő fantáziájában sem kapott helyet a verés élvezete. Örömmel nyugtázta, hogy egyikük sem vágyta a BDSM bizarr világát.

– Azért remélem valami közös játékot találunk – adott hangot a vágyainak a férfi miközben magához húzta a lányt, aki majdnem kibillent az egyensúlyából.

– Kérlek, ne most, nem akarom – jelentette ki határozottan. Érezve, hogy megbántotta a férfit, adott neki egy röpke csókot és pajkosan nyelvével végig simogatta a férfi ajkait – Anikó megérezte, hogy vetélytársra talált bennem, s bár védelmezett mindenkivel szemben, ezt azonban nem tűrhette. Nem voltam már teljesen naiv, de nem vettem észre, hogy mire készül a legjobb barátnőm. Egyik péntek este a szokásos programunkra készültünk, amikor kijelentette, hogy külön kell mennünk, mert neki még van egy privát találkája, amit véletlenül sem szeretne kihagyni. Ezzel felkeltette a kíváncsiságomat.  Addig faggattam, míg elárulta, hogy Jocónál, az egyik közös ismerősünknél, fű alatti buli lesz, amit nem szeretne kihagyni. Már többször mesélt hasonlókról, amikről úgy tért haza, mint akit rendesen kielégítettek. Mivel már régen volt részem egy rendes hancúrozásban, kérlelni kezdtem, hogy vigyen magával. Sokáig kérette magát, míg végül beleegyezett. Feltételül szabta, hogy nincs menekvés, ha egyszer elmegyek vele, akkor csakis vele együtt távozhatok. Még akkor sem fogtam gyanút. Örültem, hogy a péntek estém gazdag lesz történésekben. Valóban az lett, de nem úgy ahogy számítottam. Jocónál, amikor odaértünk, csak Peti és a barátnője, Évi volt. Bacardi breezert iszogattak, amit feljavítottak egy kis extra rummal. Beszélgettünk és vártuk, hogy megérkezzenek a többiek, Évin egyre jobban látszott, hogy nem bír uralkodni magán. Elkapta Peti kezét és a szoknyája alá húzta. Annyit már mindenki fogyasztott, hogy nem feszélyezzen minket a kettejük játéka. Az alkohol bennem is oldotta a gátlásokat és a figyelmem is lanyhult, éreztem, hogy ki kell mennem a mosdóba. Nem kellett volna, mert míg én kint voltam, Anikó és Jocó bekevertek egy italt nekem, amibe más is került az alkoholon kívül. Gyanútlanul kortyolgattam az italom, mire befutott Tibi és Lali, már rendesen dolgozott bennem a szer. Annyira felizgatott Évi nyögdécselése, hogy elkezdtem magammal játszani. Anikó játékosan megsimogatta a fejem és elkapta Lalit, aki már nagyon felizgult. Jocó közben kiosztotta az esti első adag füvet. Tartottam tőle ki akartam hagyni, ám Anikó figyelt és rám szólt, miközben megsimogatta a mellemet, nem ebben állapodtunk meg aranyom. Máskor nem engedtem volna meg ilyen jellegű intim érintést, de a drogok és az ital megváltoztatott, akkor ott jól esett az érintése. Utólag csak nehezen tudtam feldolgozni, miért nem szóltam rá, miért nem utasítottam el. Nem sokkal később bekövetkezett, amire mindenki várt, elvesztettem az önkontrollt magamra rántottam Jocót, aki Tibit is bevonta a kényeztetésembe. Reggelre meglehetősen megviselt állapotban voltam, a ruháimat egyesével kellett
megkeresnem a lakásban. Mire felöltöztem és nagyjából elfogadható állapotba hoztam magam, addigra Jocó is magához tért. Bamba képpel rázta a fejét, majd kijelentette, hogy nem mehetek sehova. Nyomatéknak elővett egy távirányítót és a fél falat beborító képernyőn megelevenedett az éjszaka minden történése. Annyit mondott csak, jó voltál, beveszünk a csapatba, ezt a felvételt pedig csak akkor kapod meg, ha már teljesítetted mindenki vágyát. Teljesen összeomlottam, zokogtam és toporzékoltam, de nem sikerült meghatnom Jocót – halt el Zoé hangja. A csend alattomosan telepedett közéjük.

– Most utálsz, pedig ezzel még nincs vége a történetnek – törte meg a csendet a lány. A férfi megrázta a fejét, magához vonta a lányt szorosan fogta a vállát és a fogait csikorgatta.

– Ezek után, miért nem küldted el Anikót a francba és miért nem jelentetted fel Jocót és a barátait – kérdezte halkan, de indulatosan a férfi.

– Kérlek, ne szoríts annyira, fáj – jajdult fel Zoé – Anikó ügyesen a fiúkra tolta a felelősséget és persze a bűntudatomra is épített. Arra hivatkozott, én erőszakoskodtam, hogy el akarok menni vele. Ő megmondta, hogy nem nekem való a hely, de nem tudott lerázni. Sokáig hinni akartam neki, mert fontos volt a barátsága. Ma már tudom, hogy mindig csak játszott velem. Kérdeztem Anikót, hogy mi vár még rám. Nem akart erről beszélni, de javasolta, ha nem tetszik, amit akarnak tőlem, akkor inkább válasszam őt és akkor békén hagynak. Akkor jót nevettem, de később rájöttem, hogy mennyivel egyszerűbb lett volna az életem, ha engedek neki. Annyi sérülés biztos nem ért volna, amennyit Jocóék okoztak. Ezt most még nem szeretném elmesélni, érezni akarom, hogy továbbra is kellek neked – zárta le a történetet Zoé.    

2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszett az esős jelenet. Szinte magam előtt láttam a záport, ahogy végig folyik Zoe megemelt arcán, buborékokat vetve tova csordogál, éreztem az illatát. Ez a lírai kép átvezetett egy fergeteges szeretkezésbe, melyből kijózanító volt felébredni Zoe mesélése során. Megrázó volt megtudni, miket élhetett át az Anikó nagy barátsága által. Ő naivan hitt neki, jóhiszemüen csak be akarta pótolni a sportolás által elvesztegetett, kihagyott lehetőségeket, és hova jutott. Zsarolják, és még nem tudni mivel és meddig. Tartott tőle, hogy elriasztja magától a férfit, de ő szerencséjére nem utasított vissza ezek után sem. Kiváncsian várom a folytatást, mert úgy tünik van még mit meggyónnia.

    VálaszTörlés