2017. október 28., szombat

Nyugtalanság XII.

Zoé egy Cézár salátát és - a férfi nagy meglepetésére - sört kért. A férfi sajtos péppérónis pizzát rendelt ital nélkül, arra számított, hogy este elmennek autóval a Velencei tóhoz. Húsz percet sem kellett várniuk és csengetett a futár a rendelésükkel. Lassan ettek, az evés nem csak az éhség csillapítását jelentette náluk, ha módjukban állt ínyenckedtek, ám a futárral érkező ételek a legjobb szándékkal sem lehetett élvezetet találni. Maradt hát az éhségcsillapítás, Zoé gyorsabban végzett az evéssel és kinyitotta az egyik sört, hosszan kortyolt belőle.


– Biztos nem kérsz sört – kérdezte a férfit.   

– Köszönöm, inkább kihagyom, de te igyál csak nyugodtan – hajolt a lányhoz és egy csókot lehelt az ajkára, megfeledkezve, hogy a paprika ereje nem a lánynak való. Zoé felszisszent és gyorsan még két korty sörrel igyekezett oltani a csók erejét.

– Ezt most jutalomnak szántad? Tudod, hogy nem szeretem az erős ételeket.

– Nem is erős csak épphogy csípős – kacsintott a lányra a férfi.

– Ne legyél olyan nagyképű, majd meglátjuk, hogy hányszor csíp a péppéróni – kacagott felé a lány, mialatt az utolsó falat pizzát is lenyelte a férfi. Ismét meg akarta csókolni a lányt, aki résen volt és elhajolt az erős csók elől.

– Gyere, bújjunk az ágyba, mert van még mit mesélnem. Szeretnék már túl lenni a vallomásomon – nógatta a férfit.

– Rendben, bújjunk be az ágyba. Szívesen hallgatom a történeted, bár sok mindent nem értek még. Remélem, mire a végére érsz, már minden tiszta lesz számomra – morgott a bajsza alatt a férfi. 

– Ne zsörtölődj – csattant fel Zoé, miközben elfoglalta a szokásos vallomáspózt. A férfi szótlanul bújt a lány mellé. Bár érzéseiben továbbra is a kettőség hullámzott, de nem akarta felbosszantani a lányt. Zoé befelé fordult, hogy felidézze az emlékeket, amelyektől annyit szenvedett.

– Pénteken Anikó útmutatása szerint nem vettem fel bugyit, de azért a táskámba betettem egyet. A melleimet sem zártam börtönbe, annak ellenére, hogy zavart, amint a mellbimbóim szinte átdöfték a könnyű fehér blúzt. Anikó élénk vörös rúzst adott, azt mondta használjam bátran, mert kiemeli a csókra termet ajkaimat. Majd megmutatta, hogy ő az alsó ajkait is kirúzsozta. Tiltakoztam, hogy erre nem vagyok hajlandó. Egy kis vita után elfogadta, hogy nem vagyunk egyformák. 
Taxit rendelt, Jocó lakásának címét adta meg úti célnak. Anikó útközben megállította a kocsit egy drogériánál, berohant és pár perc múlva egy jól megpakolt szatyorral a kezében szállt vissza az autóba, utasítva a sofőrt, hogy hozza be a lemaradást. Amint elindult az autó, Anikó megmutatta a szerzeményeit, több tucat óvszer és sok tubusnyi síkosító bújt meg diszkréten a szatyorban. Teljesen elhűltem, amint megláttam a rengeteg gumit és tubust, nekem egy évre elegendő lett volna a fele is gondoltam. Emelt hangon kérdeztem, minek ez a rengeteg minden. Csak nem egy teljes focicsapatot akarsz kényeztetni. Nyugtatott, csitított, hogy ne aggódjak, nem lesznek olyan sokan, csak ő mindig többet vásárol, mint amennyire szüksége van. Gyanút kellett volna fognom, de a félelem elhomályosította a tisztánlátásomat. 
A lakáshoz érve kicsit megkönnyebbültem, mert csak Jocó várt bennünket. Végig mért majd csattintott a nyelvével hüvelykujját feltartva jelezte, tetszik neki, amit lát. Viszonylagos nyugalmam percek alatt foszlott semmivé, amikor egy órával később megérkezett Tibi, négy számomra ismeretlen fickóval és egy lánnyal. A levegő azonnal vibrálni kezdett. Tibi bejelentette, hogy Lali később érkezik a többiekkel, de mi nyugodtan elkezdhetjük a bulit, majd Lali és a többiek is csatlakoznak hozzánk. Tibi utasította Jocót, hogy ossza ki az esti első adag füvet. Oda súgtam Anikónak, hogy erről nem volt szó, de ő csak mosolygott és belecsókolt a fülembe. 
Jocó elé álltam és kijelentettem, hogy én nem kérek az anyagból. Ezt nem lett volna szabad kimondanom. Jocó összehúzta a szemét, majd megkeményítette az arcizmát és intett a szemével az újonnan érkezők közül egy száznyolcvan centis mackós alkatú copfosnak. Mielőtt bármit tehettem volna, a fickó máris összekapta a kezeimet a hátam mögé és térdre kényszerített. Jocó odajött egész közelhajolt és közölte, nem tűri, hogy bárki elrontsa a partit. Ezért most megbüntet. Elővette a szerszámát és a számba tuszkolta. Addig nyomta, amíg köhögni nem kezdtem, nyálam végig folyt a nyakamon eláztatva a blúzomat. Az undor és a szégyen egyszerre kavargott a fejemben és attól féltem, hogy a folyamatos öklendezés miatt lehányom Jocó büszkeségét. Ám Jocó figyelte a reakciómat és egy hatalmas pofon kíséretében kirántotta szerszámát a számból. Annyira megdöbbentem a pofontól, hogy sírni is elfelejtettem. A kezeimet elengedte a copfos és taszított egyet rajtam, ettől orra estem. A fiúk pedig harsányan röhögtek rajtam. Anikó jött hozzám, lehajolt megsimogatta a fejemet, felsegített és kitámogatott a fürdőszobába. Bentről bezárta az ajtót és halkan, de nagyon határozottan figyelmeztetett, ha továbbra is így folytatom a hangulatrontást, nem tudja megakadályozni a megaláztatásomat. Megkért mossam le a nyálat magamról amíg visszatér egy tiszta felsővel. Néztem a tükörképem és nagyon sajnáltam magam. Anikó készülhetett, mert a összenyálazott blúz tökéletes párját hozta a fürdőbe. Gyorsan lekaptam magamról az elhasználtat, végig dörzsöltem a testem egy tiszta törölközővel és felvettem a tiszta felsőt. Anikó hozott még valamit, kinyitotta az ökölbe zárt balkezét és a tenyerén egy tabletta fehérlett. Vedd be parancsolta, felém nyújtva a szert. Nem tudtam ellenkezni, annyira megviselt a nyilvános megalázásom, hogy elvettem Anikó kezéből a tablettát és gyorsan lenyeltem. Éreztem, hogy ez az este kemény próbát jelent még nekem – sóhajtott nagyot Zoé. Kért egy pohár vizet a férfitól, akit annyira leforráztak a hallottak, hogy szó nélkül kiment a konyhába. Egy flakon ásványvízzel és két pohárral a kezében tért vissza. Megállt az ágy mellett, vizet töltött a lány poharába és odanyújtotta neki a poharat. Zoé apró kortyokkal itta ki a pohár tartalmát és kért egy újabb pohárral, amit az éjjeliszekrényre tett.

– Anikó nem akarta, hogy sokáig távol legyünk a társaságtól, tartott Jocó dühétől, ezért sürgetett – folytatta a történetét Zoé – a nappaliban közben már kezdett emelkedni a hangulat, lassan szállingóztak a többiek is. Jocó elém állt, átölelt és a fülembe súgva kérdezte: megértetted a játékszabályaimat? Bólintottam, mert hang nem jött ki a számon. Erősen megszívta a jointot, majd rátapasztotta a száját az enyémre és kényszerített, hogy átvegyem a füstöt. Amikor már majdnem megfulladtam elengedett, száját a fülemhez érintve súgta, hogy aznap este a két bazi nagy copfost kell kényeztetnem. Amint látta a rémült tekintettemet, hangosan felkacagott, ismét közelhajolt. Azzal nyugtatott, hogy a lenti méreteik közel sincsenek akkorák, mint gondolnám, nem kell halálra dugatni magam. A copfosok mögöttem állhattak valahol, ezért megfogta a szoknyám alját és addig húzta felfelé, amíg a popsim elővillant.

– Miért nem tiltakoztál – kérdezte a férfi ingerülten – Mit történt volna, ha kiállsz magadért? 

- Tudod, kezdek csalódni benned – szólalt meg Zoé egész halkan – Miért gondolod, hogy van jogod pálcát törni felettem. Fogadjunk, hogy nem voltál még megalázott, kiszolgáltatott helyzetbe. Így fogalmad sem lehet, mit éreztem akkor. Nem tudom, milyen barátnőid voltak, mégis úgy érzem, én más vagyok, mint ők. Meséltem már, sokáig nem érdekelt a szex, amikor pedig elkezdtem az aktív nemi életemet, akkor megválogattam, hogy kivel fekszem le. Igaz nem tartottak sokáig a kapcsolataim, de én akkor nem kúrni és nem baszni akartam, hanem élvezni, amit két ember ki tud hozni egymásból. Megtalálni, mi okoz örömöt nekem és mivel tudok örömöt okozni a partneremnek. Fontosnak tartom a jó szexet és megvetem, elutasítom a kamatyolást és minden maszatolást. Hiszem, amit lehet élvezettel jól csinálni, azt nem szabad másként tenni. Továbbá a kapcsolataimban mindig magam választottam meg kivel akarok lefeküdni. Az erőszak minden formáját elutasítottam világéletemben.

– Ezt nem értem, hiszen azt mondtad, hogy sok minden belefér két ember szexuális játékába – vágott közbe a férfi.

– Igen sok minden belefér, de az erőszakot és a közös játékot nem szabad összekeverni. Amikor mi együtt vagyunk és ráütsz a fenekemre szeretkezés közben, az izgató. Amikor a villamoson vagy az utcán vernek rá a fenekemre, egyáltalán nem izgató, sőt felháborító és megalázó. Szeretném, ha megismernéd a testem és tudnád mit érzek, ha megsimogatod a mellem és mit érzek, amikor ugyan azt teszed a fenekemmel. Szeretném, ha neked is természetes lenne, hogy a gyönyörünk eléréséért segítjük a másikat. Megmutatjuk egymásnak mit hogyan szeretünk tabuk nélkül. Visszatérve a kérdésedre, miért nem tiltakoztam, mert megbénított, hogy nem tekintenek embernek, nőnek. Egyszerűen egy eldobható eszköz voltam a szemükben, aki éppen kéznél volt, amikor aljas vágyaikat ki akarták élni. Láttam a szemükben a primitívséget. Rosszabbak voltak az vadállatoknál, amikor ittak és szívtak, akkor lettek igazán veszélyesek. Olyankor a maradék emberség sem volt bennük. Képesek voltak összeverekedni azon, hogy melyikük tud messzebb hugyozni. Ha nem engedelmeskedtem volna nekik, akkor ma a szám a fülemig érne és nem azért mert állandóan mosolyognék. 
Aznap szerencsém volt, mert a két copfos úgy berúgott, mint két albán szamár. Még nem láttam ilyen behemót embereket úgy elanyátlanodva. Fogdosni próbáltak, de nem vették észre, hogy egymást simogatják. A joint, a tabletták és a pia teljesen kiütötte őket. Anikó Jocó előtt térdelt és orális futamaiból rögtönzött, ami láthatólag Jocó kedvére volt. Meghúztam magam egy fotelban, de Lali kiszúrta, hogy ott vagyok, magához intett és megkérdezte, mivel akarok kezdeni a számmal, a kezemmel, az ölemmel vagy a seggemmel. Tudtam esélyem sincs kibújni mindegyik alól, de legalább választhattam. A kézimunkát választottam és reménykedtem, hogy a drog kiüti Lalit is, ezért meglehetősen lassan végeztem a dolgot. Eltelt vagy húsz perc és Lali még mindig bírta magát. Ekkor valami olyan történt, amit soha nem felejtek el. Hirtelen nappali világosságnál is erősebb fények villantak és dobhártyaszaggató robbanások hallatszottak. Fekete ruhás, símaszkos férfiak lepték el a lakást. Rendőrség üvöltötték, mindenkit hasra parancsoltak. Jocó próbált menekülni, de egy viperával olyat ütöttek a vállára, hogy menten összeesett. Mindenkit megbilincseltek és levittek az utcán várakozó rendőrségi buszhoz. Jobb helyzetben voltam Anikónál és a másik lánynál, mivel rajtam volt a blúzom és a szoknyám. A többiekre pokrócot terítettek a zsaruk és úgy vezették le őket a buszhoz – Zoé megszomjazott a poharáért nyúlt, amikor megszólalt a telefonja. Ránézett a férfira, aki bólintással jelezte fogadja nyugodtan a hívást. A lány pucéran ugrott ki az ágyból, kikapta a táskájából a telefonját és felvette azt. A férfi, arra lett figyelmes, hogy Zoé hangosan felzokogott és annyit mondott azonnal indul. A férfi kérdően nézett a lányra, aki könnyes szemmel visszanézett

– Anyát kórházba kellett szállítani elveszítette az eszméletét. Most oda kell menjek. Ne haragudj rám - mondta elcsigázva.

– Elviszlek – jelentette ki a férfi ellenkezést nem tűrve.             

Csendben, szó nélkül kapkodták magukra a ruháikat. Lesiettek a férfi autójához.

– Melyik kórházba vitték – kérdezte a lánytól.

– A Péterffy-be – érkezett a válasz.

A kórházig nem szóltak egy szót sem, a lány gondolatai az édesanyja körül jártak. A férfi fejében pedig a hallottak kavarogtak. A főbejárat közelében találtak parkolóhelyet. Zoé türelmetlenül kipattant az autóból és a kapuban várakozó öccséhez szaladt. A férfi hezitált, hogy kiszálljon vagy várakozzon. Az utóbbi mellet döntött, mivel nem ismerte a lány anyját és öccsét sem. A hatalmas épület sötét ragadozóként nyelte el a testvéreket. A férfi a történet szálaival viaskodva várakozott, hogy a lány megjelenjen ismét a kapuban.  1 megjegyzés:

  1. Szerencse, hogy megjelentek a zsaruk, különben ki tudja hogyan végződött volna az az este. Minden esetre csoda, hogy a férfi még mindig ilyen normálisan áll hozzá a helyzethez, nem küldi el Zoét. Kiváncsian várom mi történt a zsaruktól való szabadulás után. Tovább folytatták ezt az életet Anikóval, vagy most már össze szedte bátorságát és szakított a nagy barátnővel?

    VálaszTörlés